Over mij…

Wie is nu die Willem Jan?

Sinds mijn jeugd ben ik al gefascineerd door de wondere wereld van fotografie en spelen met licht.

In de periode 2000-2021 was ik fulltime als fotograaf en vormgever werkzaam bij de Evangelische Omroep waar ik mij heb mogen ontwikkelen tot een allround fotograaf. Heb bv. 10 jaar de persfoto’s mogen schieten voor The Passion. Vele jaren de EO-Jongerendagen en vele andere mooie events mogen vastleggen. Veel ervaring als portretfotograaf in- en buiten de fotostudio. Ook heb ik mij zelf ontwikkeld als reportage- en studiofotograaf in binnen- en buitenland. Mooie publicaties in diverse magazines en op TV.

In 2011 ben ik naast mijn werk als vormgever en fotograaf bij de EO gestart met mijn onderneming Studio Brownie. Vanaf 1 september 2021 ben ik als freelancer verder gegaan in dit prachtige vak. Vanaf heden bestaat de naam Studio Brownie niet meer en heet mijn mooie onderneming Willem Jan de Bruin | Fotografie & Vormgeving

Intussen heb ik al vele mooie opdrachten en publicaties achter mij liggen en zie uit naar wat ik voor u mag gaan betekenen.

Ik ben een hard werkende, gepassioneerde, vriendelijke en relaxte fotograaf. Ik zorg dat de mensen zich op hun gemak voelen. Ik houd ervan om de emotie vast te leggen. Of dat nu een bruiloft, event of een concert is… ik zorg dat de herinnering blijft bij het bekijken van de foto’s.

Ik hoop dat we elkaar snel mogen ontmoeten! Dat kan natuurlijk ‘live’ maar kijk gerust ook op:
Instagram | @willemjandebruin of op mijn Facebookpagina | /studiobrownie

Deze site zal binnenkort een update krijgen. Wilt u intussen meer van mijn werk als fotograaf van de EO zien google dan op Willem Jan de Bruin

Hartelijke groet,
Willem Jan de Bruin