Over mij…

Sinds mijn jeugd ben ik al gefascineerd door de wondere wereld van fotografie en spelen met licht.

Inmiddels al weer 21 jaar aan het werk bij de Evangelische Omroep waar ik jaren lang de persfoto’s mogen schieten voor o.a. The Passion, EO-Jongerendag en vele andere mooie events. Ook heb ik mij zelf ontwikkeld als reportage- en studiofotograaf in binnen- en buitenland.

In 2011 ben ik naast mijn werk als vormgever en fotograaf bij de EO gestart met mijn onderneming Studio Brownie. Deze naam komt van mijn ‘nickname’ Brownie en tevens de naam van een oude camera namelijk de Kodak Brownie 😉

Intussen heb ik al vele mooie opdrachten en publicaties achter mij liggen en zie uit naar wat ik voor u mag gaan betekenen.

Ik ben een hard werkende, gepassioneerde, vriendelijke en relaxte fotograaf. Ik zorg dat de mensen zich op hun gemak voelen. Ik houd ervan om de emotie vast te leggen. Of dat nu een bruiloft, event of een concert is… ik zorg dat u een glimlach krijgt bij het bekijken van de foto’s.

Ik hoop dat we elkaar snel mogen ontmoeten! Dat kan natuurlijk ‘live’ maar kijk gerust ook op:
Instagram | @willemjandebruin of op mijn Facebookpagina | /studiobrownie

Deze site zal binnenkort een update krijgen. Wilt u intussen meer van mijn werk als fotograaf van de EO zien google dan op Willem Jan de Bruin

Hartelijke groet,
Willem Jan de Bruin